07 mayo 2007

estiu-art 2007

La Mostra d'Intervencions Plàstiques, que organitzen la Universitat Politècnica de València i el Grup de Reüll, pretén acostar l'art contemporani a la societat, així com donar l'oportunitat a creatius i artistes de poder expressar-se.

La convocatòria està oberta a tots els artistes, de forma individual o col·lectiva, els quals poden presentar un màxim de quatre propostes artístiques diferents, pensades per a ser exposades en qualsevol dels espais triats al campus de Vera. Les obres han d'instal·lar-se en espais a l'aire lliure, raó per la qual han d'estar realitzades amb materials sòlids, segurs i resistents a l'acció dels agents atmosfèrics i humans.

La UPV ha previst una ajuda de 2.500 euros per a fer front a les despeses de realització de cada un dels projectes seleccionats, l'enviament i la retirada posterior de cada una de les obres. La mostra Estiu-Art 2007 s'inaugura el 28 de juny i romandrà oberta fins al 28 de setembre.

El termini de presentació de propostes acaba el divendres 25 de maig. Els projectes han de presentar-se al Registre d'Entrada de la Universitat Politècnica de València i als registres auxiliars d'Alcoi i Gandia. Pots obtenir més informació sobre aquesta convocatòria en els enllaços que apareixen a continuació.

+ info

No hay comentarios: